Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Alternativa existuje. Mnoho lidí to akorát neví a tak jsou pasivní i když se současnou EU nesouhlasí.;-)

0 0
možnosti

Pro EU nejsem z jednoho důvodu. Je levicová. Kdyby byla pravicová, hlasoval bych pro její zachování a těsnější integraci.

Jinými slovy, nechci být v EU, ale z jiných důvodů než většina lidí. Na vytvoření EU ve stylu USA nevidím vůbec nic špatného. Naopak. Ale nechci žít v socialistickém státě a hlavní tahouni EU v polovičním socialismu žijí.

0 1
možnosti
Foto

EU nefunguje dobře, ale momentálně k ní není alternativa. Nemáme norskou ropu ani švýcarský banky, abychom si mohli hospodářsky dovolit stát mimo celní unii a společnej trh. To je prostě fakt, se kterým ani nejdojemnější český národovectví pohnout nemůže.

2 1
možnosti
VN

Minulý týden na Ihned byl článek ohledně průzkumu , který dělala česko-německá obchodní komora ve firmách s německými vlastníky . Atraktivita ČR pro německé investice je vysoká , ale snižuje se...dohání nás Slovensko. Jako jeden z plusů ČR tyto firmy uvedly... členství v EU , jako jeden z minusů českou korunu (proto i naše země vůči Slovensku ztrácí) . I toto je například důvodem , proč VW investuje mnohem více peněz na Slovensku než v Čechách.

Více myslím není třeba dodávat... ten kdo si přeje vystoupení z EU si přeje také to , aby se tato země ekonomicky vrátila o nějakých 30 let zpět. Neříkám , že v EU funguje všechno ideálně ...Žádná jiná alternativa však pro tuto zemi neexistuje.

3 1
možnosti
Foto

to mi trochu připomíná minulé století - "se Sovětským Svazem na věčné časy a nikdy jinak" -tenkrát to prý bylo dobře a byla to jediná možnost. A najednou to má s EU na věčné časy a nikdy jinak - protože to je jediná možnost? EU si z ČR udělala celkem slušnou "dojnou krávu" - ne financemi, ale tím, že kvóty které jsme měli, jako zemědělská a průmyslová země byly nastaveny tak, abychom byli nuceni nakupovat a "ekonomicky spolupracovat" s EU. A to že VW investuje na Slovensku je jednoduché - ČR už si koupili, tak jdou dál :-D (omlouvám se za nadsázku, ale princip je možná pochopitelný)

1 2
možnosti
JC

Hlasoval jsem proti vstupu do EU. 

Mohl-li bych udělat něco pro urychlení rozpadu této hrůzy, udělám to.

8 4
možnosti
MK

Vytiskněte si petici a shánějte podpisy:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Upřímně - musím bohužel souhlasit s autorem... Nebudu se vypisovat o chybičkách, které tam jsou, ale podstata celého článku je správná. Suverenita státu je v ........ (doplňte si). Ono hlavně není ani tak důležité co je - ale co bude. A pokud budeme "přikyvovat" stále dál a dál, tak raději nechci vědět co bude. Naštestí pro ty, kdo s politikou EU nesouhlasí, jsou signály typu: "to nemůže dlouho vydržet" nebo "EU nepřežije do konce desetiletí" více než hlasité. A popravdě - zkuste se zeptat například nějakého Němce, jak se mu líbí, že z jeho daní se podporují Řekové, aby mohli v klidu sedět ve svých tavernách a užívat si své renty. Schválně co vám na to řekne. Osobně je můj názor jasný - EU nám hodně dala, ale také hodně vzala a ještě více vezme.

12 3
možnosti
LK

Hmm, státy EU a ČR.

2 2
možnosti
MP

Všichni,kteří jsou ještě pro euro,by si měli zjistit co je euroval!Kvůli tomu odstoupila na slovensku premierka,protože pochopila,že se dopustila velezrady!

4 7
možnosti
Foto

Proč plácáte takové propagační nesmysly?

Zjistěte si, proč odstoupila a nepište nic o její velezradě, to je ubohé.

6 3
možnosti
Foto

Lidé jsou stále někam vedeni a málokdy alespoň tuší kam. Většinou nemají ani podezření, že jsou vedeni jinam, než by chtěli.

4 1
možnosti
RK

Proč nepodepsat petici za vystoupení z EU?   No protože to naštve Klause, Jakla, Hájka, Macha, Matějku, Jedličku,......... no a v neposlední řadě Kimáka. A to je pořádný důvod pro nepodpis:-P

5 9
možnosti
TB

tady nejde koho chcete naštvat,tady jde bytí a nebytí státu v EU.Udělejte si dva sloupky, do jednoho napište co Vám dala EU dobrého a do druhého zase napište co Vám vzala. A podle toho,který sloupec bude delší tak suďte teprve zda to,že jsme v EU je dobře či nikoli,a koho naštvete hoďte za hlavu

2 1
možnosti
LK

Spojte se pány blogery Streitem a Vokšayem. Třeba něco vymyslíte!

4 7
možnosti
SB

SPíše by měli něco vymyslet erohujeři. Oni prosadili svou, tak oni by měli mít odpovědnost.

4 3
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x

Seznam rubrik