Diskuse

Konformismus EU

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Připomněl jste mi film Společnost mrtvých básníků. Měl by být povinným pro všechny co mají co do činění se vzděláním a výchovou.

0 0
možnosti

3. 7. 2013 21:40

Konkurence právních řádů...... co to je?

0 0
možnosti
Foto

myslíte, že nemohou existovat na národních úrovních právní řády, které se dokáží lépe, účinněji a rychleji vyrovnat s nezákonnostmi, které se u nás aktuálně dějí?

0 0
možnosti

To že se vytrácí konkurence je dle mého názoru způsobeno globalizací a monopoly. Monopol diktuje vše, tedy i ceny, ničí tím konkurenci, tedy nově vznikavší konkurenci. V EU pochopitelně mnoho monopolních mamutů existuje a ničí každou malou firmu buď tím, že ji koupí a nebo ji nechá finančně vykrvácet. Monopol je podobný komunismu.

1 0
možnosti

Michale, máš to trochu popletené. S EU je zle, bez ní ještě hůř. Z toho plyne, že musíme najít modus vivendi, aby byla Unie přínosem pro všechny. Netvrdím, že to znamená měnovou unii, ale evropské pidistáty nejsou v dnešním světě, kde nabývají vrchu silné státy, pro velké mocnosti žádným partnerem. Chce-li být EU silná navenek, musí být silná uvnitř. To je teď hlavní úkol, který musíme vyřešit.

1 1
možnosti

Stovky let jsme se obešli bez EU. Od chvíle, co jsme v EU, tak máme samé problémy- zákazy, příkazy, regulace, solárky stále zdražující elektřinu...Na spolupráci s Evropou plně stačí smlouva CEFTA., kde jde o  v o l n ý  obchod-základní princip ekonomického rozmachu/svobodné podnikání/. Chorvatsko, které zrovna vstoupilo do EU, velmi brzo začne litovat a bude tam klesat ekonomika díky regulacím a dotacím. Proto byla revoluce něžná, abychom se stali Říší velkoněmeckou. Je jen otázkou času, kdy se začne EU rozpadat. Jakmile aspoň jeden stát vystoupí z EU, začne jeho ekonomika vzrůstat, protože konečně začne tak potřebné svobodné neregulované a nedotované podnikání. Jak to ostatní státy v EU zjistí, tak se co nejrychleji osvobodí od EU. Vlastní měna a suverenita státu jsou velmi důležité.

3 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x

Seznam rubrik