Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chlapci, přete se o relativních výsledcích, zatímco podstata uniká. Líbí se mi závěr -  "jako jí poškodí naše dnešní nezodpovědné poroučení „větru dešti“. Ano, EU svojí směrnicí o natáčení hodin 2x ročně též přispívá k trendu poroučení větru dešti. Taky sepřikláníte k názoru, že EU vedou blouznivci z pařížských barikád, kteřízapalovali auta na bulváru Saint Michel v roce 1968?

Po krachu EU bude líp.R^

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas.R^R^

1 0
možnosti
Foto

"Výsledkem toho je, že dnešní globální průměrná teplota je zhruba stejná jako v roce 1940." = další blbost.

Nepřebírejte nekriticky jen to, co se Vám hodí, bez ohledu na to, jestli to je nebo není pitomost. Tím se (a svou argumentaci) dost shazujete...

0 1
možnosti

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Five_Myr_Climate_Change.svg proč ne? Prakticky cokoli lze prohlásit za statistický šum.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:All_palaeotemps.png fuj tohle je ale hnusný příklad semilogaritmického grafu :D :D zajímalo by mne co za prase ho vyrábělo.

1 0
možnosti
Foto

Závazky typu 20/20/20 jsou nesmyslné. Pokud je ale chcete kritizovat, neměl byste sám psát nesmysly.

"Neřeknou, že množství CO2, vyprodukované člověkem, je jen nepatrné v celkovém složení přirozeně existujících skleníkových plynů a ještě nepatrnější množství k tomu, co vyprodukuje vulkanická činnost země." = (promiňte) blbost. Dobře zakořeněná, dlouho tradovaná, ale blbost. Veškerý vulkanismus na Zemi vyprodukuje v průměru asi 1% toho, co člověk spalováním fosilních paliv.

0 1
možnosti

O kolik ppm že je to množství CO2 v atmosféře vyšší než před 250 lety?

(nárůst z 1 PPM na 2 PPM je sice 100 procent ale číslo 100 procent nemá v danou chvíli reálnou vypovídací hodnotu.)

Jinak mimchodem ono se někomu už produkce vulkánů podařila změřit? Jak se to dělalo? Hlavní výhoda vulkánů je ale v tom že se od atmosféry dostává prach a syřičitany a ty zas vedou k tomu že se víc světla odrazí do vesmíru. (skoro se dá říct že odsířením našich elektráren byl jejich "skleníkový" efekt zvýšen...

1 0
možnosti

Všechny tyto snahy o devastaci fungujícího sytému jsou vedeny snahou o globální ovládnutí lidstva.

A toho lze docílit pouze vyvoláním nepokojů a občanských válek,čehož jsme zrovna svědky.

Neboť umělé vyvolané finanční krize,strašení národů terorismem plus přistěhování dostatečného množství nepřizpůsobivých v rámcí multikulturality směřuje přesně timto směrem.

Holt od dob Hitlera změnili taktiku, ale jsou to pořad ti stejní kteří vybavili už wehrmacht ...

8-o

2 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x

Seznam rubrik