Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

EU se změnila v jeden obrovský průser. Buď jí od základu změnit nebo zrušit. EUnuch - to je moc dobrý! Skvěle to doplňuje mnou používaný termín "myšlenková ejakulace euroúředníčka"

1 0
možnosti
MB

Nemáte tak náhodou z tej EU fóbiu, mladý muž? U starších ľudí si to ešte viem vysvetliť ich vekom, ale u Vás to musí byť asi nejaká porucha.

1 1
možnosti
JV

Ve vašem případě ani věk není omluvou. Co jste už zažil, že jste tak přesvědčeným kritikem EU?

Když nechcete žít ve státě, který je součástí EU, máte možnost, bez problémů, se přestěhovat jinam, Češi žijí i jinde a v cizině jsou české komunity většinou velmi soudržné a dbalé národních tradic! I když z vašich slov mám dojem, že o tradice a vlastenectví vám zase až tak moc nejde. :-/

0 1
možnosti
MP

Paní Vavrochová, vy nevidíte, že platy se snižují, ceny zvyšují, zvyšuje se nezaměstnanost a zadluženost, roste korupce díky dotacím. To ve všech zemích E. Už jsme potravinově ZÁVISLÍ. A ž bude nedej bože válka, tak to s potravinami bude katastrofální! Přestěhovat se jinam-to nemůže říct duševně zdravý člověk!!! Mám zde rodiče, přátele, jsem celý život zvyklý na naše české tradice. a hlavně můj rodný jazyk je čeština. Na rozdíl od vás jsem hrdý na všechny Čechy, kteří nás ve světě proslavili. Lituji ty, kteří se cítí MALÝMI Čecháčky. Na rozdíl od vás si vážím českých tradicí a o vlastenectví ani nemluvě. Jen mám obavy, že za pár let se může stát největším megahitem začátek naší hymny!!!Zažil jsem mnohem víc než vy, i srpen si pamatuji. Jenže od té doby se mnoho změnilo.  Revoluce nebyla náhodná, Rusko dávno není SSSR, a Amerika dávno není jaká byla.

0 0
možnosti
MP

Nepochopí-li někdo hlasovací poměr v obou skupinách...

0 0
možnosti
MP

Rozdíl mezi EU a EFTA. V EU má každá země tolik hlasů, kolik má obyvatel. V CEFTA má každá země jeden hlas!!!!!!

0 0
možnosti
BT

kruciš tak proč tam nikdo nechce

0 0
možnosti
MP

Rozpadem EU se logicky stane jediná věc. Okamžitě přestanou všechny překážky v podnikání a v obchodě. tím momentem se ekonomiky všech států budou radikálně zlepšovat. Bude tady zhruba taková situace jako před vstupem do EU. Volný obchod bez regulací a dotací. Tím pádem vzroste podnikání, sníží se nezaměstnanost a konečně porostou platy a zvýší se výběr daní. Stát bude efektivněji využívat peníze z daní. Radikálně se sníží i korupce. Dotace=hlavní zdroj korupce! Vzpomente si, v které době začala růst korupce. Před vstupem do EU nebyla tak velká!!!

1 2
možnosti
BT

před vstupem do EU jsem měli volný obchod?  a s kým ? aspoň jeden stát prosím

2 0
možnosti

Karma, jenom s tou časovou posloupností bych byl opatrný. Často bývá zaměňován EHP, Shengen a EU, takže vám určitě někdo vysvětlí, že západní trhy se nám otevřely právě po vstupu do EU.

0 0
možnosti
Foto

Zdá se, že nejvíc si to pletete sám. EU - to je Lisabonská smlouva. Ale ta jen sichruje frankoněmevkou diktaturu. Volný obchod a volný pohyb zajišťují ty další smlouvy, které LS jen do sebe zahrnuje, ale lze je podepsat i bez LS.

2 0
možnosti
ZH

Není potřeba EU rušit, ani z ní vystupovat. Co je ale nutné, to je demokratizovat.  Žádná vyhandlovaná komise, ale řádně zvolená parlamentem, a úkolovaná parlamentem. Zdá semi, že pomalu politici začínaj chápat, že to řádění komisařů nas..rá čím dál více občanů ve všech členských zemích. :-)

5 1
možnosti
Foto

EU nelze reformovat. Právě proto, že kapři si rybník nevypouštějí. Ani rušit ji netřeba, rozpadne se sama, jistý Janyška by vám vysvětlil proč. Že co je proti přírodě, nemá dlouhé trvání.

2 0
možnosti
ŠŠ

Deficit demokracie EU jejich doběhl.

1 0
možnosti
VS

Já osobně si výhod, které EU nepochybně přináší, velmi cením. Nejenom méně překážek v obchodě, ale také podstatně menší bariéry, když se rozhodnete žít někde jinde.

Ovšem je mi jasné, že velké části těch 10 milionů občanů ČR leze EU krkem. Možná i proto, že se nad podstatou ( to zdaleka nehovořím jenom o hospodářských výhodách) ani nezamysleli anebo prostě nevytáhli paty.

6 3
možnosti
AK

Mlady muzi, nase firma obchoduje s celym svetem, ale nejvice se staty EU. To se nam ale ulevilo, kdyz zacal byt pro nas trh se staty EU otevren. Pokud je to mimo EU, tak tam je  byrokracie.  A to mluvim jenom o vyhode obchodu. My kteri jsme zazili draty si toho ve vetsine vazime.

10 5
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x

Seznam rubrik