Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Plný souhlas, pane kolego. R^R^

0 0
možnosti
MK

EU dokáže svými direktivami, EuroKomisaři a EUparlamentem rozvrátit sebelepší hospodářství. Před ní musí blednout vzteky  i nebožka  RVHP

4 0
možnosti
PS

P89e36t61r 16S29k89á43c14e63l

26. 10. 2014 20:08

Na jednu absurditu bych si dovolil upozornit:

Dnes zrovna ve tři hodiny ráno jsme byli povinni vrátit všechny naše hodiny na SEČ. Seč se snažíme (http://www.casproevropu.cz) upozorňovat na nesmyslnost takového počínání, najdou se spoluobčané, kteří koncem března vítají posouvání hodin (čas posunout nelze, den má jen 24 hodin). Přitom si asi nevšimli, že od roku 1990 u nás si může každý vstávat kdy a jak chce. Stejně tak i usínat. A děti a mládež od března denně(!) až do října musí vstávat o hodinu dříve. Nikdo neví proč se tak děje, Ruská Federace od roku 2011 změny na hodinách neprovádí a nic se nestalo. Vlastně stalo, jsou zdravější, žijí více v souladu s přírodou, s pohybem Slunce po obloze.

Jak nesmyslná je Směrnice zjistíte zde:

Směrnice Evropského parlamentu a Rady2000/84/ES ze dne 19. ledna 2001 o úpravě letního času:

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2007:0739:FIN:CS:HTML

Napřed EU tvrdí, že jsou úspory a potom hned uvádějí, že jsou obtížně vyčíslitelné! Nakonec výhodu časového přešupačení (chcete-li vyletnění) vidí v "delším" odpoledni. Přitom platí, jak jsem shora uvedl - ...si asi nevšimli, že od roku 1990 u nás si může každý vstávat kdy a jak chce. Stejně tak i usínat.

1 0
možnosti
MN

Evropská Unie je projekt, který má za cíl vytvoření šedé nesvéprávné hmoty, kterou bude snadno ovládat euroatlantická finanční oligarchie.

Tento projekt má za cíl odstranění ekonomických, národnostních a náboženských rozdílů na území EU, odstranění jedinečnosti, bagatelizaci mravních hodnot a zásad, která platila po staletí, bagatelizaci základního stavebního kamene státu, kterým je rodina, a nakonec i bagatelizaci státu jako svébytné jednotky spravující území dle vůle většiny.

Imigrace muslimů do Evropy, řízená a podporovaná nevolenými orgány EU, má tuto národnostní, kulturní a náboženskou babylonizaci a nivelizaci jen urychlit.

Karma.

7 0
možnosti
MD
TP

T86o91m53á36š 33P58í40c55l

25. 10. 2014 13:15

Však si europoslankyně Konečná (KSČM) pochvalovala, že EU představuje to, kam čeští komunisté vždycky směřovali. Pokud jde o druhý odstavec, toho bych se neobával, ač se zdá, že tento moloch je nerozbitný, myslím, že se zhroutí jak domeček z karet a těch nastinovaných platebních bilancí se ani nedočkáme, leč důvod k radosti to není, jelikož tady doutná časovaná bomba v podobě dalšího úžasného EU-projektu, kterým je multikulturní obohacení.

8 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x

Seznam rubrik