Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman je naše ostuda, opilec a vagabund. Málem pozvrací vše kolem sebe při korunovačních klenotech. Chovat se neumí, hloupě mluví, uráží kolem sebe.;-O Jeho vláda kradla, nějak zapomínáme na aféry jeho bývalého panování  Já bych na něj vejce nehodila. Je to vzácný produkt kura domácího. Na něj je ho škoda. ;-€Rv

0 0
možnosti
PV

Je to přesně jak píšete, krátké, ale výstižné.R^ Navíc malinko mezinárodní ostuda.

Ale.... Nic si z toho nedělejte, jsou to ty samé rudé brigády, co nás tu terorizovaly 40 let, vy je asi nepamatujete. Ani se nesnažily změnit barvu, navíc do toho zase zatáhly ty malé pionýry. A to je velká bída naší demokratúry.

0 0
možnosti
JH

J57a96n 42H23o50f56í60r34e64k

18. 11. 2014 14:01

Včerejší výročí sametové revoluce, přesněji řečeno připomínka 17. listopadu jako jejího začátku, se bohužel nestala pouze celonárodní vzpomínkou na jedinečnou událost našich národních dějin. To, co jsme mohli vidět na televizních záběrech z pražského Albertova, kde se oslav zúčastnil i prezident Miloš Zeman, bylo nejen nechutným divadlem, které předvedla pražská lůza, bylo nejen ostudou, kterou tito křiklouni a vrhači vajíček způsobili naší zemi (připomeňme, že přítomni byli i prezidenti Polska, Německa, Maďarska a Slovenska). Šlo také - a zřejmě především - o další pokračování, resp. vystupňování útoků zhrzených fanoušků p. Schwarzenberga, kteří stále nemohou zapomenout na porážku jejich idolu v prezidentských volbách a neváhají svůj vztek a nenávist dávat najevo vždy, když se k tomu naskytne (dle jejich mínění) vhodná příležitost.

Miloš Zeman před nedávnou dobou vyslovil svůj názor (naprosto pravdivý a trefný) na členky ruské "hudební skupiny" Pussy Riot. Ačkoliv šlo o zcela banální a nepodstatné vyjádření, média z něj vzápětí udělala skandál nejvyššího stupně a prezident se stal terčem útoků, odsuzování a obviňování, zcela postrádajících jakýkoliv logický základ. Smutným vyvrcholením této "štvanice na Zemana" se pak stalo právě včerejší srocení zfanatizovaného davu, médii vydávaného za tzv. občany, nespokojené s prezidentovou orientací na Rusko. Když jsem si v této souvislosti přečetl některé blogy na serveru i.Dnes, ona protizemanovská nenávist z nich přímo čišela. Kdosi tam dokonce označil Miloše Zemana za "dobytek a vlastizrádce"!

Dlužno podotknout, že takto se vyjadřují lidé, kteří mají jinak plná ústa demokracie, lidských práv a tolerance. Tito pravdoláskaři však na zmíněné hodnoty zapomenou v okamžiku, kdy není takříkajíc po jejich, kdy se společnost rozhodne jinak, než je podle nich správné. Tak tomu bylo po v historii první přímé volbě prezidenta, kdy se voliči svobodně rozhodli pro Miloše Zemana a panu knížeti dali košem. Výbuch nenávisti a zloby, který se tenkrát s

5 0
možnosti
PV

Píšete to velmi přesně.R^ Taky si myslím, že pan Zeman někomu překazil ohromné kšefty a rozkrádačky a to se neodpouští. Jak by řekl klasik - peníze jsou vždy až na....

1 0
možnosti
Foto

R^  Tak proto je má nyní Kaufland v akci, třicet kusů za pouhých 69,90 ;-D

1 0
možnosti
Foto

Pražské vymyté mozky ukázaly, že demokracie v Česku má své limity. Pokud někdo trvale dráždí mainstreem, je na něj svolána demonstrace a tzv. demokraté, tedy havlisté, po něm házejí předměty. Televize to natáčí a později používá k propagnadě.

10 5
možnosti
SS

Co jsme to za národ? Pár sprostých slov prezidenta nám vádí tak, že se lidé sejdou na demonstraci ale to že jsme celých 25 roků okrádáni politiky, některými politickými stranami, že za stejně odvedenou práci dostáváme třetinovou až čtvrtinovou mzdu oproti západním státům, to nám jaksi za demonstrace nestojí.

12 1
možnosti
PV

Tihle pravdoláskaři právě používají tyhle pseudokauzy k tomu, aby se občan nezajímal o skutečné problémy naší vlasti. Kdo tohle nevidí, tak je velký naivka.

2 0
možnosti
LN

...hmmm. dočetl jsem k první větě.....

...pokud někdo myslí že dnešní reakce na prezidenta je reakcí voličů knížete na prohrané prezidentské volby...nezaslouží si ani aby byl jeho názor čten....Rv

7 8
možnosti
MK

Pokud někdo hodnotí myšlenku článku podle první věty, nezaslouží si přístup do diskuze...

9 3
možnosti
MN

"Já jsem nesmírně pobouřen, že se našli lidé, kteří naprosto znesvětili a zneuctili unikátní a úžasnou památku 17. listopadu 1989 pokračováním prezidentské volební kampaně z ledna 2013. Jsou to stejní lidé, používají stejná hesla, používají stejné argumenty a je to strašlivě smutné," zareagoval Klaus pro ParlamentníListy.cz po útoku na hlavu státu.

10 1
možnosti
PV

To je přeci jasné od první pikosekundy.:-)

0 0
možnosti
JR

J81a90n 40R79á24ž

17. 11. 2014 18:53

Trochu odjinud:

Byl jsem hodně rozzlobený na Zemana, když v ČT ukázali spot s hulvátskymi a sprostými (barbarsky vulgárnimi) výroky Zemana, které zcela zahladily příznivý dojem, který zanechal po návštěvě Číny.

Pak jsem se dostal k doslovnému záznamu jeho "Hovorů z Lán". A nastalo jiné rozlobení: Rozzlobilo mne, jakým způsobem manipuluje i mnou placená t.zv. veřejnoprávní televize se svými diváky, byl jsem rozzloben na novináře, kteří zcela mimo kontext myšlenky, vytrhávali ze Zemanova povídání jen ty vulgarity, a rozlobení neztumilo ani humorně stupidní prohlášení jednoho idiota, že když řekne vulgaritu Schwarzenberg, je to noblesní, ale když se totožně vyjádří Zeman, tak je to sprosťárna, která dělá ostudu naší republice v celé galaxii.

Ty tolik opakované vulgarity totiž v kontextu toho, co Zeman celkově vyprávěl, hovory z Lán nejsou projevem, ale jen povídáním, vyzněly naprosto jinak, než nám vsugerovávají media. Věřte, že ani mediální manipulace veřejnosti v souvislosti s "Kyjevským mejdanem" mne tak nenaštvala!

21 1
možnosti
Foto

Jakýžeto příznivý dojem po návštěvě Číny??? To si jen namlouváte. To byla světová ostuda, kterou si přivezl!

5 12
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS