Diskuse

Svět podle USA

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak krásný by byl svět, kdyby alespoň stálí členové Rady bezpečnosti dodržovali vcelku dobře kontrolovatelnou jimi smluvně potvrzenou zásadu zákazu použití svých ozbrojených sil na cizím území bez vzájemné dohody.

Ale pokud tuto zásadu nedodržují, tak máme alespoň k dispozici pěkné kritérium, kdo za co může.

3 0
možnosti
SN

:-)  Při nedělním ránu jsem si znovu částečně přečetl rozvětvenou diskusi, výše karmy a diskusní příspěvky tapetářů, zvláště z Kanady, svědčí o tom, že jste to napsal výborně! Díky ! R^R^R^

1 1
možnosti
JR

J49a97r34a 58R96a73n89k

26. 4. 2015 4:11

Pokud chcete rozebirat bod po bodu Obamu a pak tam date O'Reilly, musite znat celou vnitrni politiku, ale z ust komediantu, to zni dost divne "comedian" je asi lepsi. Bill O'Reilly i s celymi FOX news je vse to, co nenavidite na ceskych politicich a tak nechapu, proc ho pouzivate.

https://www.youtube.com/watch?v=Pmr3XvaoVW4

0 0
možnosti
JK

Dlouhé, blbé - tj. ztráta času.

4 3
možnosti
JV

J80i75ř90í 15V85o73l11e56k

26. 4. 2015 2:59

krátký blbý, ztráta času

1 0
možnosti
JO

S něčím souhlasím, s něčím ne. Autorovi radím diskuzi brát s nadhledem. Jakmile někdo jen náznakem zkritizuje USA, tak to někteří - stále jedni a ti samí diskutující, těžko nesou. Pravda ale je, že USA nadělaly mnoho chyb a hodně zlého, jakož i hodně dobrého. Někteří ale i to špatné omlouvají a snaží se to obracet  a vydávat za "vlastně dobré".

Obrázek si udělejte spíš z karmy, než z diskuze, dost čtenářů s Vámi podle karmy souhlasí.

8 2
možnosti
JR

J35a86r71a 96R82a94n69k

26. 4. 2015 4:13

Pani Ondrova, na rozdil od Vas zde zijeme (nekteri z nas) a mame pocit, ze mame vetsi pristup k ruznym zpravam. Hlavne Vam pomuze - "ti ostatni to omlouvaji a snazi obracet"Rv

0 4
možnosti
RM

Jen malinká poznámka na okraj. Husajna v Iráku svrhli amíci proto, že vyhrožoval chemickými zbraněmi, což je oficiální stanovisko. Pravda je taková, že se chtěli zmocnit irácké ropy a taky to udělali - kapitál potřebuje zdroje! A já se ptám, proč amíci nesvrhnou i Kima v Severní Korei, když jim také vyhrožuje, dokonce, jadernými zbraněmi? Je to celkem prosté! Protože by si v té Korei vzali tak maximálně velké prd (žádné nerostné bohatství tam není)!! :-)

7 7
možnosti
VK

On s nimi ani tak nevyhrožoval pane chytrý, on je dokonce použil. Tuším kolem dvou tisíc obětí. Vyhrožování Sev. Koreje nebere vážně snad nikdo. A kdyby tamn ten režim někdo nakrásně svrhnul, kdo by najednou absorboval těch skoro 50 mio lidí, kteří neumí žít a ani nečuchli v životě k demokracii. Dovedeš si představit, kdyby se otevřela hranice?

8 4
možnosti
Foto

J36a67k11u45b 82R29o19t78h

25. 4. 2015 21:23

To nenapsal agent Kremlu. To napsal nedovzdělaný anti Ami fanatik za použití mnoha lží, už tolikrát vyvrácených. ;-€

11 5
možnosti
MK

Až takový fanatik nebudu, když nepřímo obhajuji Obamu, prezidenta USA.

1 2
možnosti
RM

Pane Kimáku, přeji silné nervy, za svou nemilosrdnou pravdu, která se hlavně u nás vůbec nehodí a navíc se nehodí do krámu, si slíznete "oprávněnou kritiku". Tak si z toho nic nedělejte !! Když s vámi ze sta lidí nebude souhlasit 99 (obdobně to dopadne zde), tak to ještě neznamená, že nemáte pravdu :-)) Samozřejmě karma.

6 9
možnosti
PM

P41e63t40r 36M15a36n91d12a

25. 4. 2015 21:02

pravdu ??????

3 0
možnosti
RM

Velmi pěkný článek a naprosto souhlasím s uvedeným. Pasovat se sám do role světového četníka, jak to umí jen USA a pak někde obsazovat zdroje nerostných surovin a vraždit nevinné místní obyvatelstvo, to už amíci dělají desítky let. Ale stále je spousta naivních občanů, kteří si budou myslet, jak jsou ti amíci ušlechtilí, jak nastolují svobodu a demokracii, staví místním černouškům a jiným školy, zřizují nemocnice, .... :-))

8 10
možnosti
Foto

Pane Miholo, kterou zemi obsadilo USA ? Pokud  znám dějiny, tak je každému známo, že za vším zlem na světě stálo SSSR, které v rámci osvbozenesckého boje. vyvolalo válku v Koreii, Vietnamu, vyzbrojovalo nepřátelé státu Izraele, vyvolalo válku v Nigerii, v Angole a v dalších zemí. V tom ji významně pomáhalo ČSSR tím, že rovněž dodávalo těmto zemím zbraně ale i semtex pro teroristy i přes protesty OSN. U  nás se léčili teroristé hledané mezinárodním společenstvím a i u nás se jim poskytoval výcvik. Jediná země, která byla schopna bránit rozpínavosti SSSR bylo USA.

7 5
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x

Seznam rubrik