Diskuse

Brexit nebude

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Leave asi nevyjde, to by bylo moc skvělé na to, abychom to jen tak skoro zadarmo dostali, ale on se ten eurodomeček stejně sesype. A jsem přesvědčen, že se toho dožijeme.

0 0
možnosti
VM

Jsem mírný optimista - o komančích jsme si v 88 také mysleli že tu budou věky

3 0
možnosti
JR

J80a84n 71R88á82ž

22. 6. 2016 22:37

I když se Brexit neuskuteční, nic nebude jako dřív. Bohudíky! Ani pozice Camerona a dalších propagátorů EU., ani pozice Junckera, Schulze a dalších propagátorů federální Evropy nebude tak pevná, jako mají teď.

Jako se změnila pozice lidovců a socialistů po prezidentských volbách v Rakousku, což byl výborný test o konci monopolu na moc eurosocialistů a "vítačů" muslimských kolonistů v Rakousku, i když těsně vyhráli volby, tak stejně těsnému vítězství odpůrců brexitu nezamaskuje, kolika lidem se v Británii nelibi jak EU funguje, ani to že se členské země stávají protektorátem Německa. A Cameron bude muset vůči Bruselu přitvrdit.

Další volby v jiných zemích proces ukončení moci bruselských elit potvrdí. Zabránit tomu lze jen "demokratickým" zrušením voleb, jako to provedli socialisté ve Švédsku.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi, ale přesto doufám, že Brexit se podaří. Byly by to opravdová katastrofa pro evropské úředníky a všechny co jsou přisátí na unijních penězovodech.

EU je v západní Evropě obdoba Sovětského svazu na východě. Slepenec národů, který se stejně jednou rozpadne

5 0
možnosti
MC

Napsal jste to precizně.R^ Jsem nadšen, když čtu myšlenky rozumného svobodného člověka. Ode mě karma.R^

8 0
možnosti
JM

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS