Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... mňo, vona Mutti bortí jednu pravdu za druhou,- dokonca přestalo platit aj oblíbený rčení Dr. Kopyta,- "stokrát vopakovaná lež sa stává pravdou!" Na ty mediální žvásty už nereflektuje ani Dežo z Harvardu a ubohá, lživá propaganda tak dostala pěknejch pár přes tlamu,- "stokrát vopakovaná lež zústane navždy prachsprostou, nestoudnou lží",- aj kdyby ste sa z teho 100x podělali v kiněVEU!

2 0
možnosti
JZ

Berme to z té pozitivní stránky: jestliže desítky procent obyvatel Evropy skutečně papají tyhlety žvásty Merkelové a spol. i s navijákem, pak si Evropané asi skutečně nezaslouží nic jiného, než být vytlačení jinou civilizací;-)

1 0
možnosti
RH

To je účelové a záměrně nepřesné srovnání. Spíš bych srovnal islám s nacionalismem - většina jich je vcelku v pohodě, ale jsou extrémní projevy - nacismus / salafismus...

1 0
možnosti
MK

Já nesrovnávám islám s nacismem. To není cílem. ;-)

0 0
možnosti
JR

J81a47n 42R16á67ž

8. 8. 2016 15:55

Německý nacionální socialismus má, dle mne, s Islámem shodnou premisu. Jejich vyznavači , u nacionálního socialistů byli, u Islamistů jsou stále přesvědčeni, že jejich od Boha pocházející úlohou je změnit svět k obrazu svému..........všemi prostředky.

Nacistické Gott mít uns na přezkách opasku Wehrmacht i islamistické Allahu Akbar, kterými provázejí své násilné akce, to prokazuje

1 0
možnosti
OK

Spíše bych se zaměřil na prostředí, v němž nacismus vznikl: ztráta ideí, každodenních jistot, dlouhodobá frustrace, ponížení...

2 0
možnosti
OK

Problém černobílého filtru. Motivace lidského jednání jsou různé a téměř vždy je to velká množina různých vlivů. Člověk je stavěn tak, že pokud žije v prostředí, kde má přiměřený dostatek potravy, bezpečí, lásky, svobody, přátel, možnosti něco tvořit atd., nemá potřebu zabíjet jiné lidi.

Teprve tehdy, pokud o své jistoty přijde, stane se člověk nebezpečný. A není již tak důležité, zda o tyto jistoty přijde objektivně, nebo subjektivně. Nemocný paranoik je subjektivně pronásledovaný člověk a proto se tak chová. Člověk, kterému je vsugerováno výchovou, že jej někdo nebo něco ohrožuje, se také tak bude chovat.

Člověk, který nějakým způsobem strádá a chce své jistoty posílit, je ochoten vynaložit velké úsilí k dosažení cíle. Někdy je však tento cíl klamný a výsledkem tohoto úsilí je fiasko a obrovská frustrace ze ztráty jistot, na něž byl fixován.

1 0
možnosti
IP

Proč političku nejmenovat? Určitě jde o babičku Frau Merkel. Na procházce se psem, na nás za plotem štěká fenka francouzského buldočka Andělka. Tu oslovuji, když štěká méně, Angelo, když vice, tak Merklová. Stejně se ale musím fence omluvit, je určitě hezčí, než její jmenovkyně.

0 2
možnosti
JR

J29a32r24a 94R39a12n96k

10. 8. 2016 0:08

Sorry, to se mi zda vtipnejsi zdejsi pes s jmenem "pocem", patri ceske rodine a decka v okoli si mysli, ze jmeno psa je Pocem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x

Seznam rubrik