Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Ukrajinci neznají EU, ale poznají jej. Polovina z nich chce do EU, protože zažívají to stejné, co před deseti lety my. Mediální masáž která stojí stamiliony. Rohlíkem se dá opít velká část lidí a media dokáží ovládnout masy lidí. I proto si třeba pan Bureš kupuje media. Tamní "eurohujeři" jsou ovlivněni mediální masáží, nic víc, nic mín. Dnes už couvají Poláci, Madaři, Srbové, Britové, v Rakousku ve volbách velká část také pochopila. Jsou padlí na hlavu tyto stamiliony lidí nebo pár eurofanatiků, nevidící blížící se katastrofu. Čím později přijde, tím víc bude bolet. Mírnější bude u zemí, které budou mít vlastní měnu. S Eurem bude situace v ostatních zemích téměř neřešitelná. Převládne tam extremismus a anarchie. Velmi rád bych se pletl, ale světové zkušenosti mnoha států dokazují bohužel tu horší variantu.[>-]

6 4
možnosti
JL

To je dost velká hloupost.

3 3
možnosti
JV

Jak to, ze Ukrajinci neznaji EU ?? Vzdyt uz tady s nami asi 100 tisic Ukrajincu zije skoro 10 let. Za tu dobu si take vsimli, jak tu stoupla zivotni uroven. A o tom vsem pisi a volaji domu. A uz nestraste tou katastrofou s Eurem, to povidal Klaus. Zatim ale Euro jen posiluje, vzdaluje se dolaru a koruna se hrouti. Nemela snad byt Koruna nejpevnejsi v Evrope po Sv.Franku ?

1 1
možnosti
PF

Jenže ta úroveň nestoupla DÍKY eu, ale NAVZDORY.

3 0
možnosti
PV

Což je velká pravda a historie to vždy ukázala.R^

0 0
možnosti
DT

Dnes už couvá i většina Němců, což je pro EU drastičtější. A strana, co chtěla vystoupení Německa z EU (AfD) existovala jen asi tak dva měsíce před volbami a proto byla celkem neznámá - přesto dostala 5  procent hlasů. Byldím v Německu a příště je budu volit i já. Lidi toho mají plné zuby, že financujeme kdejakou línou pakáž od Řeků až po Portugalce, a teď navíc i Ukrajinu, proboha? Zbláznili se v Bruselu? Tohle je poslední kapka.Rv Německo má nepřeberně vlastních problémů, nejsou prachy na vzdělání dětí, moje generace snad ani nedostane důchod, protože na to "nejsou peníze" ale na ekonomické hrátky v zemích druhého světa se vždycky pár set miliard Euro najde. Brzo bude v EU i Somálsko.

1 0
možnosti
RK

Jen jí volte.... To bude sranda až pak Němci začnou vyhánět všechny naplaveniny:-)

0 0
možnosti
DT

AfD není náckovská strana a zrovna dnes kromě toho tuším jednotlivé spolkové země rozhodují a zákazu NPD, takže coby naplavenina se vyhánění nebojím. Ono to s problémem dotování chudých zemí EU nemá nic společného.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x

Seznam rubrik